Skip to Content

Blog

Πώς να διώξω τις ψείρες αποτελεσματικά και οριστικά;

Στη Lice Away έχουμε πραγματικά επενδύσει χρόνο και τεχνογνωσία για να δώσουμε την πιο ασφαλή, αποτελεσματική και καινοτόμα λύση, στην ερώτηση “Πώς να διώξω τις ψείρες οριστικά”.

Η πραγματικότητα είναι πως οι παραδοσιακοί τρόποι αντιμετώπισης των ψειρών, όπως τους μάθαμε από τα σπίτια μας, τείνουν να θεωρούνται πλέον εντελώς αναποτελεσματικοί.

Ο λόγος; Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2016 στο περιοδικό Journal of Medical Entomology έδειξε ότι η συντριπτική πλειονότητα των ψειρών σε 42 αμερικανικές πολιτείες φέρουν μεταλλαγμένα γονίδια που αυξάνουν την ανθεκτικότητά τους σε μη-συνταγογραφούμενα προϊόντα με πυρεθρίνες και πυρεθροειδή, τα οποία αποτελούν την πρώτη γραμμή θεραπείας.

Άρα αρχικά, ο εχθρός, έγινε πιο δυνατός.

Ο δεύτερος λόγος αφορά εσφαλμένες αντιλήψεις για την περίοδο παρακολούθησης, αλλά και τις μεθόδους αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Στη Lice Away ακολουθούμε τα εξής βήματα.

 

Βήμα 1ο: Εξουδετέρωση ψειρών.

Τα σύγχρονα ειδικά μηχανήματα κι ο εξοπλισμός στον οποίο έχουμε επενδύσει, εγγυώνται την πλήρη εξάλειψη όχι μόνο των ψειρών αλλά και των αυγών τους!

Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η μέθοδος δεν ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού και δεν επιβαρύνει την υγεία της τρίχας. Πώς γίνεται αυτό;

Μέσω σταθερής ροής αέρα και συγκεκριμένης θερμοκρασίας στο κεφάλι του παιδιού, τα όποια εκκολαπτόμενα ή υπό εκκόλαψη αυγά της ψείρας εξοντώνονται. Ταυτόχρονα οι ψείρες, αφυδατώνονται.

Έτσι, το κεφάλι του παιδιού είναι πλέον απαλλαγμένο από τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης ψειρών. 

 

Βήμα 2ο: Αποτελεσματική εξόντωση.

Σε αυτό το βήμα, εφαρμόζουμε ειδικό πατενταρισμένο προϊόν, που ανακουφίζει και καταπολεμά εξ’ ολοκλήρου ψείρες και κόνιδες. Το φυτικό και απολύτως ασφαλές προϊόν της Liceaway, διαθέτει την απαραίτητη έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

 

Βήμα 3ο: Απομάκρυνση νεκρών παρασίτων και αχρηστευμένων αυγών.

Επόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η προσεκτική αφαίρεση των νεκρών πλέον παρασίτων αλλά και των αχρηστευμένων αυγών τους από το κεφάλι του παιδιού.

Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη μέθοδο με ειδικό χτενάκι, απομακρύνουμε αποτελεσματικά αλλά και ανώδυνα τα ανεπιθύμητα παράσιτα από το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής

 

Βήμα 4ο: Αναζωογόνηση και τόνωση αυτοπεποίθησης!

Έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο της θεραπείας, το παιδί οδηγείται για λούσιμο και χτένισμα, προκειμένου να απολαύσει και πάλι την αίσθηση υγιών, δυνατών κι απαλλαγμένων από παράσιτα μαλλιών και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Ήρθε η ώρα για χαμόγελα!

 

Βήμα 5ο: Δημιουργία ασπίδας.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση ενός ειδικού σπρέι που λειτουργεί προληπτικά και φέρει επίσης την πιστοποίηση του Ε.Ο.Φ.

Οι ψείρες αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά και οριστικά!

 

READ MORE

Ασφάλεια Προϊόντων LICEAWAY

Ακολουθεί η εφαρμογή ειδικού πατενταρισμένου προϊόντος για την ανακούφιση του τριχωτού της κεφαλής και τη δημιουργία μίας ασπίδας προστασίας από τις ψείρες. Το προϊόν της LICE AWAY είναι φυτικό και απολύτως ασφαλές για τα παιδιά, ενώ διαθέτει την απαραίτητη έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο της θεραπείας, το παιδί οδηγείται για λούσιμο και χτένισμα, προκειμένου να απολαύσει και πάλι την αίσθηση υγιών, δυνατών κι απαλλαγμένων από παράσιτα μαλλιών και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση ενός ειδικού σπρέϊ που λειτουργεί προληπτικά και φέρει επίσης την πιστοποίηση του Ε.Ο.Φ.

READ MORE

Απαλλαγή από τις ψείρες ανώδυνα κι αποτελεσματικά

Επόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η προσεχτική αφαίρεση των νεκρών πλέον παρασίτων αλλά και των αχρηστευμένων αυγών τους από το κεφάλι του παιδιού με ειδική μέθοδο που απομακρύνει αποτελεσματικά αλλά και ανώδυνα τα ανεπιθύμητα παράσιτα από το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής

READ MORE

Τεχνολογία LICEAWAY

Η LICE AWAY έχει επενδύσει σε σύγχρονα ειδικά μηχανήματα κι εξοπλισμό που εγγυώνται την πλήρη εξάλειψη όχι μόνο των ψειρών αλλά και των αυγών τους, με τρόπο όμως που δεν ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού και δεν επιβαρύνει την υγεία της τρίχας. Μέσω σταθερής ροής αέρα και θερμότητας στο κεφάλι του παιδιού, τα όποια εκκολαπτόμενα ή υπό εκκόλαψη αυγά της ψείρας εξοντώνονται. Κατά αυτόν τον τρόπο, το κεφάλι του παιδιού είναι πλέον απαλλαγμένο από τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης ψειρών.

READ MORE

Μέθοδος LICE AWAY

Θεραπεία απαλλαγής από τις ψείρες

Η φθειρίαση του τριχωτού της κεφαλής είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ετησίως χιλιάδες οικογένειες.

Όσο σημαντική κι αν είναι η πρόληψη, δεν αποτελεί εγγύηση για την προστασία των παιδιών από τις ψείρες.

Αντιθέτως, η άμεση κι αποτελεσματική αντιμετώπιση της φθειρίασης παίζει καθοριστικό ρόλο, τόσο στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής, όσο και στη ψυχολογία των παιδιών.

Η LICE AWAY έχει αναπτύξει μία επιτυχημένη, άμεση, αποτελεσματική και κυρίως ασφαλή αντιμετώπιση της ψείρας που εγγυάται ότι με μία μόνο συνεδρία, το κεφάλι του παιδιού σας θα απαλλαχτεί από τις ψείρες κι εσείς από τις έγνοιες.

READ MORE

Ένα κεφάλι χωρίς ψείρες

Στη LICE AWAY προσεγγίζουμε την αντιμετώπιση της φθειρίασης σφαιρικά. Έχουμε στον πυρήνα της μέριμνάς μας το παιδί και τους γονείς, όχι τις ψείρες.

​Η μέθοδός μας, τα προϊόντα μας, οι άνθρωποί μας και η φιλοξενία μας αναπτύσσονται γύρω από αυτόν τον πυρήνα.

Απελευθερώνουμε τα παιδιά πρώτα από το ταμπού που μπορεί να νιώθουν και μετά από τις ψείρες.

​Απαλλάσσουμε τους γονείς όχι απλά από χρονοβόρες κι αμφίβολης αποτελεσματικότητας διαδικασίες στο σπίτι, αλλά κυρίως από επίπονες και γεμάτες ένταση στιγμές με τα παιδιά τους.

READ MORE

Εγκαταστάσεις LICEAWAY

Στους χώρους της LICE AWAY οι ψείρες δεν αντιμετωπίζονται ως ταμπού ούτε ως κάτι για το οποίο το παιδί θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή κι ο γονέας υπεύθυνος.

Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και ανώδυνα χωρίς τη συνηθισμένη κατ’ οίκον λύση, που και αμφίβολη αποτελεσματικότητα έχει και επιβαρύνει ψυχολογικά το παιδί αλλά και τη σχέση του με τους γονείς.

​Το παιδί που έρχεται στη LICE AWAY βλέπει αφενός ότι αυτό που του συμβαίνει, το αντιμετωπίζουν κι άλλα παιδιά, κι αφετέρου διαπιστώνει ότι μία κατά τα άλλα χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία στο σπίτι γίνεται ευχάριστη για τα παιδιά και ανέμελη για τους γονείς σε ένα αντίστοιχης φιλοσοφίας και διακόσμησης χώρο.

READ MORE

Το πρόβλημα των ψειρών

Όταν ένα παράσιτο τόσο μικρό όσο η ψείρα μπορεί να δημιουργήσει τόσα πολλά και τόσο μεγάλα προβλήματα στη ψυχολογία ενός παιδιού, στην αυτοπεποίθησή του, στην κοινωνικοποίησή του, στη σχέση του με τους γονείς του, τα αδέρφια του, τους συμμαθητές του, τους φίλους του, η λύση δεν μπορεί να εξαντλείται σε ένα μπουκαλάκι και μία χτένα στο μπάνιο του σπιτιού.

Στη LICE AWAY εφαρμόζουμε μία καινοτόμο μέθοδο, χρησιμοποιώντας άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, απόλυτα ασφαλή προϊόντα, σε ένα περιβάλλον φιλικό κι άνετο για μικρούς και μεγάλους.

READ MORE