Εμπιστευθείτε την αποτελεσματικότητα της LICE AWAY.

Για υγιή κεφάλια χωρίς έγνοιες άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια!

Θεραπεία απαλλαγής από τις ψείρες

Η φθειρίαση του τριχωτού της κεφαλής είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ετησίως χιλιάδες οικογένειες.

Όσο σημαντική κι αν είναι η πρόληψη, δεν αποτελεί εγγύηση για την προστασία των παιδιών από τις ψείρες.

Αντιθέτως, η άμεση κι αποτελεσματική αντιμετώπιση της φθειρίασης παίζει καθοριστικό ρόλο, τόσο στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής, όσο και στη ψυχολογία των παιδιών.

Η LICE AWAY έχει αναπτύξει μία επιτυχημένη, άμεση, αποτελεσματική και κυρίως ασφαλή αντιμετώπιση της ψείρας που εγγυάται ότι με μία μόνο συνεδρία, το κεφάλι του παιδιού σας θα απαλλαχτεί από τις ψείρες κι εσείς από τις έγνοιες.

Τεχνολογία με εγγυημένο αποτέλεσμα

Η LICE AWAY έχει επενδύσει σε σύγχρονα ειδικά μηχανήματα κι εξοπλισμό που εγγυώνται την πλήρη εξάλειψη όχι μόνο των ψειρών αλλά και των αυγών τους, με τρόπο όμως που δεν ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού και δεν επιβαρύνει την υγεία της τρίχας. Μέσω σταθερής ροής αέρα και θερμότητας στο κεφάλι του παιδιού, τα όποια εκκολαπτόμενα ή υπό εκκόλαψη αυγά της ψείρας εξοντώνονται. Κατά αυτόν τον τρόπο, το κεφάλι του παιδιού είναι πλέον απαλλαγμένο από τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης ψειρών.

Απαλλαγή από τις ψείρες ανώδυνα κι αποτελεσματικά

Επόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η προσεχτική αφαίρεση των νεκρών πλέον παρασίτων αλλά και των αχρηστευμένων αυγών τους από το κεφάλι του παιδιού με ειδική μέθοδο που απομακρύνει αποτελεσματικά αλλά και ανώδυνα τα ανεπιθύμητα παράσιτα από το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής.

Προϊόντα ασφαλή, φυτικά και πιστοποιημένα από Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Υγείας

Ακολουθεί η εφαρμογή ειδικού πατενταρισμένου προϊόντος για την ανακούφιση του τριχωτού της κεφαλής και τη δημιουργία μίας ασπίδας προστασίας από τις ψείρες. Το προϊόν της LICE AWAY είναι φυτικό και απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά ενώ διαθέτει πιστοποιήσεις από ευρωπαϊκούς φορείς υγείας.

Έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο της θεραπείας, το παιδί οδηγείται για λούσιμο και χτένισμα, προκειμένου να απολαύσει και πάλι την αίσθηση υγιών, δυνατών κι απαλλαγμένων από παράσιτα μαλλιών και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση ενός ειδικού σπρέϊ που λειτουργεί προληπτικά και φέρει επίσης πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς φορείς υγείας.