Εγκαταστάσεις με ενσυναίσθηση

Οι εγκαταστάσεις της LICE AWAY έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου τα παιδιά αισθάνονται ευπρόσδεκτα, άνετα και ασφαλή.

Προτεραιότητα στο παιδί

Στους χώρους της LICE AWAY οι ψείρες δεν αντιμετωπίζονται ως ταμπού ούτε ως κάτι για το οποίο το παιδί θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή κι ο γονέας υπεύθυνος.

Είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και ανώδυνα χωρίς τη ξεπερασμένη και επώδυνη λύση, που και αμφίβολη αποτελεσματικότητα έχει και επιβαρύνει ψυχολογικά το παιδί αλλά και τη σχέση του με τους γονείς.

​Το παιδί που έρχεται στη LICE AWAY βλέπει αφενός ότι αυτό που του συμβαίνει, το αντιμετωπίζουν κι άλλα παιδιά, κι αφετέρου διαπιστώνει ότι μία κατά τα άλλα χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία γίνεται ευχάριστη για τα παιδιά και ανέμελη για τους γονείς σε ένα αντίστοιχης φιλοσοφίας και διακόσμησης χώρο.

Οι παροχές μας

Διακριτικότητα

Εγκαταστάσεις προστατευμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα

Άνεση

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος αναμονής για τους γονείς

Χώρος στάθμευσης

Tablets

Tablets με παιχνίδια και παιδικά προγράμματα

Wi-Fi

Ένας χώρος φιλικός που αποπνέει εμπιστοσύνη και όπου παρά την σημασία που αποδίδεται στην επιστημονική προσέγγιση και τις προδιαγραφές υγιεινής, τα παιδιά δεν νιώθουν ότι εισέρχονται σε κλινική.