Στη Lice Away έχουμε πραγματικά επενδύσει χρόνο και τεχνογνωσία για να δώσουμε την πιο ασφαλή, αποτελεσματική και καινοτόμα λύση, στην ερώτηση “Πώς να διώξω τις ψείρες οριστικά”.

Η πραγματικότητα είναι πως οι παραδοσιακοί τρόποι αντιμετώπισης των ψειρών, όπως τους μάθαμε από τα σπίτια μας, τείνουν να θεωρούνται πλέον εντελώς αναποτελεσματικοί.

Ο λόγος; Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2016 στο περιοδικό Journal of Medical Entomology έδειξε ότι η συντριπτική πλειονότητα των ψειρών σε 42 αμερικανικές πολιτείες φέρουν μεταλλαγμένα γονίδια που αυξάνουν την ανθεκτικότητά τους σε μη-συνταγογραφούμενα προϊόντα με πυρεθρίνες και πυρεθροειδή, τα οποία αποτελούν την πρώτη γραμμή θεραπείας.

Άρα αρχικά, ο εχθρός, έγινε πιο δυνατός.

Ο δεύτερος λόγος αφορά εσφαλμένες αντιλήψεις για την περίοδο παρακολούθησης, αλλά και τις μεθόδους αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Στη Lice Away ακολουθούμε τα εξής βήματα.

 

Βήμα 1ο: Εξουδετέρωση ψειρών.

Τα σύγχρονα ειδικά μηχανήματα κι ο εξοπλισμός στον οποίο έχουμε επενδύσει, εγγυώνται την πλήρη εξάλειψη όχι μόνο των ψειρών αλλά και των αυγών τους!

Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η μέθοδος δεν ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού και δεν επιβαρύνει την υγεία της τρίχας. Πώς γίνεται αυτό;

Μέσω σταθερής ροής αέρα και συγκεκριμένης θερμοκρασίας στο κεφάλι του παιδιού, τα όποια εκκολαπτόμενα ή υπό εκκόλαψη αυγά της ψείρας εξοντώνονται. Ταυτόχρονα οι ψείρες, αφυδατώνονται.

Έτσι, το κεφάλι του παιδιού είναι πλέον απαλλαγμένο από τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης ψειρών. 

 

Βήμα 2ο: Αποτελεσματική εξόντωση.

Σε αυτό το βήμα, εφαρμόζουμε ειδικό πατενταρισμένο προϊόν, που ανακουφίζει και καταπολεμά εξ’ ολοκλήρου ψείρες και κόνιδες. Το φυτικό και απολύτως ασφαλές προϊόν της Liceaway, διαθέτει την απαραίτητη έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.). Βρείτε την αντιφθειρική μας λοσιόν εδώ.

 

Βήμα 3ο: Απομάκρυνση νεκρών παρασίτων και αχρηστευμένων αυγών.

Επόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η προσεκτική αφαίρεση των νεκρών πλέον παρασίτων αλλά και των αχρηστευμένων αυγών τους από το κεφάλι του παιδιού.

Ακολουθώντας μια συγκεκριμένη μέθοδο με ειδικό χτενάκι, απομακρύνουμε αποτελεσματικά αλλά και ανώδυνα τα ανεπιθύμητα παράσιτα από το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής

 

Βήμα 4ο: Αναζωογόνηση και τόνωση αυτοπεποίθησης!

Έχοντας ολοκληρώσει το στάδιο της θεραπείας, το παιδί οδηγείται για λούσιμο και χτένισμα, προκειμένου να απολαύσει και πάλι την αίσθηση υγιών, δυνατών κι απαλλαγμένων από παράσιτα μαλλιών και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Ήρθε η ώρα για χαμόγελα!

 

Βήμα 5ο: Δημιουργία ασπίδας.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση ενός ειδικού σπρέι που λειτουργεί προληπτικά και φέρει επίσης την πιστοποίηση του Ε.Ο.Φ.

Οι ψείρες αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά και οριστικά!