Βασιστείτε στα προϊόντα της LICEAWAY.

Απαλλαγή και προστασία από τις ψείρες με ασφαλή, φυτικά και αποτελεσματικά προϊόντα!

Η LICEAWAY διαθέτει μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων για τον καθαρισμό και την υγιεινή των μαλλιών, που έχει ως στόχο την καταπολέμηση των ψειρών, καθώς και την πρόληψη τους στο τριχωτό της κεφαλής.

Κάθε φόρμουλα της LICEAWAY έχει δημιουργηθεί από επιλογή καινοτόμων και αποτελεσματικών πρώτων υλών και δραστικών συστατικών με σκοπό να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με συγκεκριμένο και εμφανή τρόπο, σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ακολουθώντας συστηματική προσέγγιση η LICEAWAY χρησιμοποιεί ειδικά περιποιητικά προϊόντα για το δέρμα του κεφαλιού με δερματοκαθαριστικούς παράγοντες και εξειδικευμένες φόρμουλες για τη φροντίδα των μαλλιών, φιλικές προς το τριχωτό της κεφαλής, καθώς και αιθέρια έλαια και συστατικά που απομακρύνουν τις ψείρες οριστικά και αποτρέπουν την επανεμφάνισή τους.

LICEAWAY Active Treatment
Spray άμεσης θεραπείας

Aποτελεσματική αγωγή που διασφαλίζει την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.
H άμεση θεραπεία LICEAWAY Αctive Treatment δημιουργεί ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τις ψείρες στο τριχωτό της κεφαλής.
Χάρη στα ενεργά συστατικά του και το έλαιο από τεϊόδεντρο, περιβάλλει την τρίχα με ένα φιλμ προστασίας, διασφαλίζοντας την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάστε σχολαστικά το προϊόν από απόσταση 10 εκατοστών σε στεγνά μαλλιά, δίνοντας έμφαση στις ρίζες των μαλλιών. Ξεκινήστε από το πίσω μέρος του κεφαλιού
παίρνοντας μικρά τμήματα σε χωρίστρες, έως ότου φθάσετε και στο μπροστινό τμήμα.
Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι τελείως βρεγμένα σε αυτή τη φάση. Τυλίξτε τα με μία μεμβράνη και αφήστε τα για 20 λεπτά. Αφαιρέστε τη μεμβράνη και ξεβγάλτε τα με άφθονο νερό. Ακολουθείστε το λούσιμο χρησιμοποιώντας το Protection Shampoo.
Αν το κρίνετε απαραίτητο, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία μια εβδομάδα μετά.

———————————————-

LICEAWAY Protection Shampoo
Προστατευτικό σαμπουάν, φιλικό προς το δέρμα της κεφαλής

Προστατευτικό σαμπουάν, φιλικό προς το δέρμα της κεφαλής
To LICEAWAY Protection Shampoο προστατεύει και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής. Δημιουργεί ένα αφιλόξενο περιβάλλον που αποτρέπει την επανεμφάνιση των ψειρών στο τριχωτό της κεφαλής.
Σύνθεση πλούσια σε αιθέρια έλαια από θυμάρι, δενδρολίβανο, γλυκάνισο, tea tree και ylang-ylang.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απλώστε μια ικανοποιητική ποσότητα σαμπουάν πάνω στα μαλλιά και με λίγο χλιαρό νερό αφροποιήστε. Λουστείτε δύο φορές και έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

———————————————-

LICEAWAY Protection Spray-Lotion
Spray-Λοσιόν καθημερινής προστασίας

To Protection Spray-lotion είναι η αποτελεσματική, καθημερινή φροντίδα προστασίας για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.
Με σύνθεση, πλούσια σε αιθέρια έλαια από θυμάρι, δενδρολίβανο, γλυκάνισο, tea tree και ylang-ylang προστατεύει και αποτρέπει την επανεμφάνιση των ψειρών στο τριχωτό της κεφαλής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάστε το προϊόν 8-10 φορές απευθείας πάνω σε στεγνά μαλλιά, από απόσταση 10-15 εκατοστών δημιουργώντας έτσι ένα πέπλο προστασίας.
Επαναλάβετε μέσα στη μέρα, όσο συχνά κρίνετε.

———————————————-

LICEAWAY Comb

Το ειδικό χτενάκι Liceaway Comb εξασφαλίζει την απομάκρυνση ψειρών και κονίδων από τα μαλλιά!
Η μεταλλική του κατασκευή, τα πυκνά του δοντάκια, καθώς και οι έντονες αυλακώσεις του, εγκλωβίζουν και απομακρύνουν τα παράσιτα οριστικά!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αφού απλώσετε μια επαρκή ποσότητα κάποιας μαλακτικής κρέμας σε ελαφρώς νωπά μαλλιά, ξεκινώντας από τη βάση του αυχένα, χωρίζετε τα μαλλιά σε λεπτές τούφες, πάχους σχεδόν ενός δακτύλου και χτενίζετε τα μαλλιά με το ειδικό χτενάκι, δίνοντας έμφαση στις ρίζες των μαλλιών.
Κάθε φορά που θα έχετε χτενίσει μια τούφα, σκουπίζετε το χτενάκι σε μια πετσέτα και από τις δύο πλευρές, ώστε να απομακρύνετε τα υπολείμματα ψειρών και κονίδων.
Επαναλάβετε τη διαδικασία στην ίδια τούφα μέχρι να βλέπετε να μη μένουν υπολείμματα στην πετσέτα και μετά προχωρήστε στην επόμενη τούφα.
Συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι το μέτωπο και μετά επαναλάβετε τη σε όλο το κεφάλι.
Χρησιμοποιείτε το Liceaway Comb σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ψείρες ή κόνιδες στα μαλλιά.