ΆΡΙΣΤΗ
311 κριτικέςστο
Jason Mantagos
Jason Mantagos
15/04/2024
Had a great experience from scheduling to the treatment and the follow-up. We had resolution with just one treatment
Ζωη Κορδαλη
Ζωη Κορδαλη
08/04/2024
Τέλειος χωρος,ευγενέστατα όλα τα κορίτσια,αποτελεσματική θεραπεία 100%
david gozlan
david gozlan
27/03/2024
Amazing experience!! Took away my lice in under a hour!!
Μαρία Γκοβοπουλου
Μαρία Γκοβοπουλου
27/03/2024
Το ευχαριστω ειναι λιγο !!! Μπραβο σε αυτους τους ανθρωπους !!! Καταπληκτικοι ευδιαθετη η μικρη μου ενα δυσκολο παιδι που φοβομουν αν θα κατσει το παιδι εκατσε και ηταν χαρουμενο !!!! Μπραβο σας !!!! Μπραβο για την δουλεια σας !!!!
Afroditi Tsoukala
Afroditi Tsoukala
27/03/2024
Εκτός του οτι είναι άψογοι επαγγελματίες, με γνώση σε καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, σε κάνουν να αισθανθείς άνετα και καθόλου άβολα με αυτό που συμβαίνει στο κεφάλι σου.Μαμά και γιός είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και δεν θα ξαναπροσπαθήσουμε να το αντιμετωπίοσουμε μόνοι μας τώρα που τους γνωρίσαμε απο κοντά.Σας ευχαριστούμε που μας απαλλάξατε με τόσο ευγενικό και αποτελεσματικό τρόπο!
Harry Papaioannou
Harry Papaioannou
27/03/2024
Χρειάστηκε να το επισκεφτούμε το Μάρτιο του 2024. Συναντήσαμε μια πλήρως ενημερωμένη ομάδα με πολύ ευχάριστη και φιλόξενη διάθεση που έκανε τόσο εμάς όσο και το παιδί μας να νιώσει άνετα. Εντυπωσιακή βρήκαμε την κατάρτιση και τη γνώση επι του αντικειμένου και 100% επαγγελματική την αντιμετώπιση τους. Είναι πολύ ευχάριστο λοιπόν να συναντά κανεις σωστούς και σοβαρούς επαγγελματίες σε συνδυασμό με τόσο καλή οργάνωση και διάθεση, και φυσικά με 100% επιτυχία για το σκοπό που χρειαστήκαμε.
Alex Bout
Alex Bout
11/03/2024
Amazing staff, very thorough job. We are more than happy with the results. Their shampoo is amazing and makes the hair really nice and bouncy. I also highly recommend that you buy their prevention spray and comb. Thank you!